Geleen

Kom in actie!

Credohuis zet zich in voor dak- en thuisloze jongeren. Jongeren die hun huis uit zijn gezet, zijn weggelopen of zijn opgestapt uit een opvanghuis. Jongeren die ongemerkt van slaapplek naar slaapplek zwerven en soms zelfs letterlijk op straat leven. De toekomst van deze jongeren staat op het spel. Dat moeten we als maatschappij niet willen!

Doneer via Ideal

* = Verplicht veld

Of geef met Givt


Credohuis is verbonden aan Givt, een app waarmee je eenvoudig (eenmalig én periodiek) kunt doneren aan een goed doel. Givt is namelijk gericht op het geven van geld middels een collecte, specifieke QR-code of door een organisatie te selecteren uit de lijst.

Doneer via Givt

Onzichtbaar veel jongeren die jullie hulp nodig hebben
Nederland telt maar liefst 10.700 geregistreerde en niet-geregistreerde dak- en thuisloze jongeren en 135.000 spookjongeren. Een probleem met grote gevolgen. Van verslaving tot mishandeling tot criminaliteit. Om dit tegen te gaan is in 2013 het eerste Credohuis geopend in Maastricht. Een veilig (t)huis voor dak- en thuisloze jongeren waar de jongeren met behulp van professionele begeleiding geholpen worden om, vanuit hun unieke talenten, weer tot bloei te komen. Het einddoel? De jongeren volwaardig re-integreren in onze maatschappij.

Draag je steentje bij!
Het huidige zorgsysteem biedt niet het antwoord op de problematiek waar onze jongeren mee te maken hebben. De beschikbare zorgbekostiging is ontoereikend om effectieve, kleinschalige zorg mogelijk te maken. Dit heeft ons doen beseffen dat we het niet alleen kunnen. We hebben jouw hulp nodig! Alleen samen maken we het verschil.
Donateurs zoals jij maken het mogelijk om nog meer jongeren te helpen vanuit meerdere credohuizen. Doneren kan eenmalig of via een vast bedrag per maand. Kunnen we op jouw steun rekenen?

Het laatste nieuws in je mailbox?

Schrijf je in voor de Credohuis nieuwsbrief, of voor de lokale nieuwsbrief van Geleen!
Stichting Credo Foundation
Op de Dries 98
6325 HD Berg en Terblijt
 
foundation@credohuis.com / +31 6 81606990

Copyright 2024 | Disclaimer | Privacy